Jdi na obsah Jdi na menu
 


Italská vlasová kosmetika Framesi - náš partner

12. 7. 2014

  

 

FRAMESI nAŠEMU SALONU PŘINÁŠÍ SÍLU, PROFESIONALITU A VYSOKOU KVALITU. TAKÉ INSPIRACI A NEJNOVĚJŠÍ TRENDY.

 

A to vše prostřednictvím společnosti BEAUTY SERVIS CZ, která je výhradním distributorem značky Framesi v České republice. Obchodní a technologický team nám zajistí nejen kompletní dodávku materiálu (vlasových barev, odbarvovacích produktů, ošetření a regenerace, stylingu) a souvisejících kadeřnických potřeb, ale také ověřené know-how, možnost vzdělávání, poradenství a další služby.

 

Framesi vyniká ve vývoji kvalitních vlasových barev, se kterými můžete namíchat nekonečné množství zářivých variací. K dispozici je 180 odstínů vlasových barev. 

I my jsme se zapojili do magického světa Framesi spolu s kadeřníky Framesi z více než 90 zemí. Užíváme s Vámi jeho výhod: 

  • Testovaná kvalita a účinnost přes 100 druhů produktů.
  • Framesi neustále sleduje účesové a módní trendy ve světě. Dvakrát ročně se připravují 2 kolekce účesů.
  • Široká nabídka seminářů, u kterých klademe důraz na snadné uplatnění získaných poznatků v praxi: aktuální účesové trendy, colorometrie, trichologie, marketing.
  • Framesi má přes 65 let zkušeností v oboru. Pro nás to znamená jistotu, že získáváme úspěšného, zkušenéhoa léty prověřeného obchodního partnera.
  • Framesi disponuje veškerými potřebnými nástroji pro podporu růstu našeho salonu.
  • Program ošetření vlasů a vlasové pokožky MORPHOSIS HAIR SPA umí řešit obtíže jako je padání a řídnutí vlasů, slabé, poškozené, mdlé vlasy bez života, obtíže s vlasovou pokožkou, lupy apod.

 

PROČ POTŘEBUJEME SILNÉHO PARTNERA?

Kadeřnické salony jsou dnes důležitými centry módy, ve kterých se spojuje profesionální zkušenost a krása spolu s požadavky a osobností klienta. Uspět v současném náročném a stále se měnícím světě je snadnější, pokud máte silného a úspěšného partnera. Naším cílem je takové partnerství, a díky mnohaletým zkušenostem, nadšenému a profesionálnímu teamu lidí, získanému know-how, a také díky našim kadeřnicím se nám to daří.

 

 

 
 

 

Kontakt

Studio VIZÁŽ

IČP: 1000929019

Nádražní 1064,
Turnov II.

studiovizaz@quick.cz

Mail list


Statistiky

Online: 1
Celkem: 153334
Měsíc: 1683
Den: 76